Iän ja talven jähmettämät mahlat notkistuivat liikkeelle, kun sattumoisin osuin radion ääreen silloin, kun Ben Zyskowicz päästeli höyryjä ja maan suurimmat mediatalot saivat kuulla kunniansa optiojärjestelyistään.

Nyt sitten ollaan ihmeissään, että miten se Zysse sillai... Kokkari, joka puhuu vasurien tapaan. Kateutta vaiko mediapeliä?, arvuutellaan.

Mediassa ei ymmärrettävästi mainita mitään siitä, miten Zysse pohti, onko optiojärjestelyissä tarkoituksena laittaa toimittajille kultainen suukapula, jotta oman talon toimittajat eivät arvostelisi optiojärjestelmiä, kun ovat itse siinä mukana. Siinäpä kysymys!

Kyllä meikä ainakin on aivan nuupahtanut tämän maan yksituumaisuuteen joka asiassa. Mediassa on kaikki samanlaista ja samat jutut täyttävät joka tuutin. Koska viimeksi on tehty tutkivaa journalismia, jonka tulokset olisivat sävähdyttäneet jotenkin? Turha väittää, ettei mitään erityistä uutisoitavaa ole. Ihmisiähän tässä sentään vielä ollaan, ja niin kauan kun on ihmisiä, on myös petoksia, väärinkäytöksiä, valheita ja kaverien suojelua.

Tämä yksituumaisuus mielipideilmastossa ja uutisoinnissa viittaa siihen, että erilaisia suukapuloita on toimittajille jo laitettu.  

Onneksi sentään Zysse ottaa ja ravistaa!