Pimeys ei haittaa elämistä, eikä sitä jouluangstin vuoksi edes huomaa. Sitten ykskaks, kesken angstin maapallo kääntyy toiseen asentoon. Pian tulee taas lisää valoisia minuutteja päivään!

Todelliset inhotukset ovat lumi ja pakkanen! VIHAAN NIITÄ! Usein ne sentään ovat eri aikaan, mutta nyt ne kiduttavat yhdessä. Lunta on tullut taivaan täydeltä. Aamuisin pitää ensin tehdä lumitöitä oven edessä, että pääsee ulos ja sen jälkeen kaivaa auto esille. Muutun lumiukoksi. Pakkanen on jäädyttänyt ikkunoiden lisäksi auton ovet ja pyyhkijät, joten liikkeelle pääseminen kestää. Arghh ja kiroilevan siilin sanat sentään!

Tänään jouduin autolla lumimyräkkään, enkä eteeni juuri nähnyt. Valkoinen moska putosi tuulilasiin, jota lämmitin lämmitti, ja siihen se jäätyi saman tien. Pyyhkijät viuhuivat vimmatusti, mutta jää kertyi niihin niin, että niistä ei paljon apua ollut. Välillä ne lumen ja jään yhteisvaikutuksesta tekivät stopin, kunnes hetken miettimisen jälkeen lähtivät taas liikkeelle. Siellä sitten seisoin tienposkessa, ja myöhästyin tapaamisesta, tietysti. 

I’m Dreaming of a Dark Christmas!