Aika omituista, että juuri eilen illalla pohdiskelimme ystäväni kanssa, miten kummallisesti kuolema on kuulunut osana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa! Muistimme Kristiina Elstelän, Kirkan ja tuoreen Satu Tuomiston tapaukset. Tänään sitten tuli tieto Pirkko Mannolan puolison Åke Lindmanin kuolemasta. Taikauskoisimmat tähdet pohtivat pian pidempään ohjelmaan osallistumista.

Tapasin Åke Lindmanin joitakin vuosia sitten Michellen terassilla. Hän oli pöydässään yksin ja minä ystävättäreni kanssa viereisessä pöydässä. Yritin kohteliaasti välttää huomaamista, mutta toki vilkaisin. Mielessäni oli hänen muinainen maineensa elokuvien roistona ja eronneena miehenä silloin, kun se ei ollut niin tavallista. Pikkutyttönä ollessani hän tuntui vähän pelottavaltakin voimakkaine piirteineen.

Hän katseli meitä ystävällisesti ja aloitti keskustelun. Juttelimme niitä näitä ja päällimmäiseksi muistikuvaksi jäi, että siinä vasta miellyttävä mies. Ellen väärin muista, niin ajatuksissa taisi vilahtaa, että jos hän olisi vähän nuorempi, niin saattaisi sukat pyörähtää jaloissa...

81 vuotta on hyvä ikä lähteä. Kiitos, oli mukava tavata!