Uusioperheen elämään kuuluu säätäminen. Kuka menee kenenkin kyydillä haudoille. Kenelle on vietävä joululahjat ennen iltaa. Minne viedään joulukukat. Kuka viettää joulun kenen kanssa ja missä.

Huomenna mies menee maille ja hakee ensin sisarensa kymmenien kilometrin päästä ja sen jälkeen äitinsä kymmenien kilometrien päästä, minkä jälkeen he menevät yhdessä haudoille. En tiedä, miten paluu tapahtuu, mutta sen jälkeen mies menee tyttärensä perheen luo jälleen kymmenien kilometrien päähän, jonne vie lahjat. Kukan hän vie lisäksi ex-vaimolleen. Jossain vaiheessa hän tapaa myös poikansa perheen. En tiedä missä välissä.

Huomenna poikani hakee aamulla varhain autoni, hakee mumminsa ja sisarensa, minkä jälkeen menevät vaarin haudalle. Sieltä hän menee vielä töihin, minkä jälkeen hän hakee sisarensa perheen autollani ja tuo heidät tänne. Itse hän menee avopuolisonsa äidin uusioperheen luo jouluruoalle, missä he viipyvät kunnes pukki on käynyt.

Itse pysyttelen kotona koko päivän, paistan kinkun ja joululaatikon, koristelen kuusen, sytytän kynttilät ja annan muiden hoitaa säätämisen. 

Lopulta he säätävät itsensä luokseni.