Ihana ms Helle on saapunut pohjolan perukoille! Toivottavasti tämä harvinainen vierailija viipyy saman tien vähän pidempään eikä tee äkkilähtöä takaisin leppoisammille seuduille.

Ms Helle vierelläni voin ruokakaupan pakaste- ja kylmäaltaiden välissä kuljeskella rennosti kesähepeneissä, eikä silti tule kylmä kuten yleensä.

Ms Helle rakastaa jäätelöä ja voin hänen seurakseen syödä sitä niin paljon kuin maistuu.

Voin huoletta jättää rasittavat ruoanpaistamiset väliin. Ms Helle näet arvostaa raikasta salaattia, öljyä ja leipää, ja niistä syntyy hänen mielestään paras kesäeines. Jos viitsin, niin voin joskus lisukkeeksi keittää uusia perunoita ja pistää tarjolle silliä.

Ms Helle on saanut minut ymmärtämään, miten nautinnollista on siemaista silloin tällöin raikasta, viileää juomaa. Niinpä aivan uudella tarmolla menen nyt A-valintaan valitsemaan valkoviinejä ja muita janojuomia.

Ms Helle ei ole turhantarkka kodin siisteydessä. Hän heittikin kysymyksen, miksi tehdä hänen vierailunsa aikana sellaisia kotitöitä, jotka voi jättää tuleville tylsille päiville. Hänen mielestään riittää, kun vie haisevat roskikset ulos.

Kuten arvata saattaa, Ms Helle nauttii löhöilystä ja lekottelusta, mieluiten ilman vaatteita ja vettä hylkimättä. Veden sisäinen ja ulkoinen nautintoarvo kohoaakin hänen vierailunsa aikana aivan uudelle tasolle.

Ms Helle ja minä naureskelemme keskenämme, kun kuulemme miten monet valittavat hänen vierailustaan. Mielessäni toivon salaa, ettei hän antaisi valitusten vaikuttaa lyhentävästi vierailunsa kestoon.

Joskus Ms Helle järjestää vierailunsa aikana, ja usein myös sen päätteeksi, huikean näytöksen ääni- ja valoefekteineen. On jännittävää odotella, milloin rysähtää niin että vanhat puolikuolleet solutkin tietävät elävänsä!