Leikitään yhdessä. Tää olis isi ja toi olis äiti ja me tietysti johdetaan tätä leikkiperhettä, koska meillä on rahat ja karkkia ja pullaa. Te muut olette lapsia. Me leikitään näiden vanhojen sääntöjen mukaan, jotka yhdessä sovittiin.

Voitaisiinko jutella ja sopia leikkiin jotain uusia sääntöjä yhdessä? Ne voisi helpottaa meidän huomisia leikkejä. Hei, miksi te aloitte riehua ja uhkaatte lopettaa leikkimisen? Toi Timo on ihan kamala, kun yllyttää suureen ääneen kaikkia lopettamaan leikki kesken!


Hyvä on, kokeillaan sitten olla leikkimättä yhdessä! Olkaa sitten ilman niitä leikkikavereita, joilla on karkkia ja pullaa. Miltä se tuntuu? Sitä paitsi tänne tulee yksi kaveri, joka osaa opettaa teidän roolin sellaisille lapsille, jotka haluavat leikkiä meidän kanssa. Kyllä meillä leikkikavereita riittää, kun niin moni on ilman karkkia ja pullaa!

Mitä nyt! Älkää tulko sotkemaan, kun me yritetään aloittaa leikkiä uudelleen! Antakaa meidän leikkiä rauhassa! Älkää rikkoko meidän leluja! Hei, nyt ne alkaa rikkoa tarhan ikkunoita ja huonekaluja!

Hei kuunnelkaa! Pitäisikö meidän sopia kokonaan uudet säännöt ennen kuin ne lopettaa koko tarhan?